Over mij

Bonsart, Leo bonsen

Ik richt mij op het ‘consensisme’, maar ik geef hier een eigen invulling aan door ook gebruik te maken van het ‘realisme’. In mijn schilderijen komen dus abstracte vormen, felle kleuren en een strak lijnenspel met een realistische noot voor.

Inmiddels heb ik vele schilderijen in opdracht gemaakt. Vaak geeft de opdrachtgever een foto of een plaatje waarvan men graag ziet, dat dit (in een abstractere vorm) terugkomt op het geschilderde doek. Ik werk de compositie dan eerst volledig digitaal uit. Dit geeft mij  grote vrijheid om te spelen met kleuren, vlakken en elementen om te komen tot de juiste creatie. Het digitale ontwerp kan, desgewenst, worden opgenomen in een foto van uw interieur. In overleg met de klant wordt dan de afmeting van het schilderij bepaald en waar mogelijk worden de kleuren  aangepast.

U krijgt dus een schilderij op maat!

Wilt u een schilderij aanschaffen, of kijken wat mogelijk is, neem dan contact op via

leobonsen@bonsart.nl

mobiel: 06 37 17 21 85

Bonsart

Naam: Leo Bonsen

Woonplaats: Twello, Nederland

Website: https://www.bonsart.nl

Contact

Adres: Neptunus 31, Twello

Mobiel: 06 37 17 21 85

E-mail: leobonsen@bonsart.nl

VOLG MIJ OP